Transformasjonsboken – hva er ditt ansvar?

Det 13. og siste kapitlet i Transformasjonsboken av Guus Krabbenborg, Dynamics and more.

Gjennom denne boken har du lagt merke til at digital transformasjon ideelt sett ikke burde oppfattes som bare et IT-prosjekt! Det handler om å transformere din nåværende organisasjon til en fullstendig kundeorientert og kundedrevet organisasjon. En som jobber hvert våkne øyeblikk for å levere maksimal verdi til dine nåværende og fremtidige kunder.

Et relevant spørsmål å stille, er hvem som er den beste sponsoren for dette viktige prosjektet, siden vi er enige om at det ikke skal være IT-sjefen. Digital transformasjon er sannsynligvis et av de viktigste prosjektene i organisasjonens historie til dags dato. Det er en mulighet til å realisere bedriftens strategi, skape riktig kultur, sette fokus på kundene dine i riktig forretningsmodell, og sikre en sunn fremtid for selskapet.

Denne rollen kan selvfølgelig bare oppfylles av administrerende direktør i selskapet. Ingen overraskelse!

Og nei – det er ikke smart å gi dette ansvaret til noen lengre ned i organisasjonen din.

For å fungere som sponsor for prosjektet, og lede organisasjonen inn i den digitale verdenen, må du være synlig og bli sett.

Jeg er sikker på at noen av dere føler behov for ytterligere forberedelser og støtte. Og implementeringspartneren din skal være der for å støtte deg.

Er du klar til å starte din digitale transformasjonsreise?

Vi i Pilaro vil gjerne være din forretningspartner. Vi leverer ERP-systemet Microsoft Dynamics 365 Business Central, og bransjeløsningen Pilaro Industry Solution som er egnet for prosjekt – og produksjonsbaserte virksomheter. Fyll inn skjemaet under, og vi kontakter deg for en uforpliktende prat om din forretning, ditt forretningssystem, og din digitale reise.