fbpx

Priser

Kr. 617,10

per bruker per måned.

I Microsoft sitt SaaS-miljø

Microsoft Dynamics 365 Business Central Essential

Business Central Essential egner seg for små og mellomstore bedrifter som trenger grunnleggende ERP kjernefunksjonalitet innen finans og distribusjon.

Her har du mulighet til å starte med en bruker, og bygge på etter hvert som bedriften vokser.

Les mer om Microsoft Dynamics 365 Business Central

Kr. 881,50

per bruker per måned.

I Microsoft sitt SaaS-miljø

Microsoft Dynamics 365 Business Central Premium

Business Central Premium bygger videre på Business Central Essential. Bedrifter som jobber med produksjon og/ eller service trenger Business Central Premium.
Man får tilgang til funksjonalitet for administrasjon av servicekontrakter og servicevarer, serviceordrebehandling og- planlegging, og fordeling. Styring av ressursene i en produksjonslinje, stykklister, monteringsstyring, og grunnleggende kapasitetsplanlegging.

Les mer om Microsoft Dynamics 365 Business Central

Kr. 70,50

per bruker per måned.

I Microsoft sitt SaaS-miljø

Microsoft Dynamics 365 Business Central Team Member

En Business Central Team Member lisens er, i likhet med  lisenstypene beskrevet over, knyttet opp mot en navngitt bruker. Denne lisensen gir tilgang til et par grunnleggende områder, samt lesertilgang. Lisensen brukes ofte som en grunnlisens for brukere som skal ha tilleggsmoduler til Business Central, innen for eksempel timeregistrering eller godkjenning av faktura.

Les mer om Microsoft Dynamics 365 Business Central

Priser Business Central

Når du skaffer deg lisenser til ERP-systemet Microsoft Dynamics 365 Business Central, så inngår du en leieavtale med en av Microsoft sine forhandlere, og du betaler en månedlig lisensavgift per bruker per måned. Du kan ikke kjøpe lisensene.
Det er 3 ulike lisenstyper; Business Central Essentials til kr 617,10 per bruker per måned, Business Central Premium til kr 881,50 per bruker per måned og Business Central Team-member til kr 70,50 per bruker per måned.

Den største forskjellen på Essentials og Premium, er tilgangen på funksjonalitet for service og produksjon. Dette inngår i Premium men ikke i Essentials.

Priser ERP-prosjekt

Når man skal finne prisen på et ERP-prosjekt, er det mange faktorer som spiller inn. Bedriftens størrelse og kompleksiteten i prosjektet, legger innledende føringer på prisen, samt at bedriftens kunnskapskapital og rutiner har også påvirkning. I Pilaro, er pristilbudene alltid basert på samtaler og informasjonsdeling med kunden, slik at vi har gode spesifikasjoner og grundig kravspekk, før vi setter opp et pristilbud.

Funksjoner i Microsoft Dynamics 365 Business Central:

• Økonomistyring
• Salg og markedsføring
• Salg og leveranser
• Kjøps, og leverandørgjeld
• Lager
• Forsyningsplanlegging og tilgjengelighet
• Prosjektstyring
• Lagerstyring
• Tjenestebehandling, tilgjengelig i Premium
• Produksjon, tilgjengelig i Premium

Både Essentials og Premium gir tilgang til ubegrenset antall brukere, ubegrenset antall selskaper, gir tilpasnings – og utvidelsesmuligheter, og mulighet for flere miljøer.

Business Central er en skytjeneste. Det betyr at den lisensieres fra Microsoft, via en godkjent leverandør (Pilaro AS), som en Saas – løsning (Software as a service). Applikasjonen gjøres tilgjengelig via internett, og all lagring er i skyen.
Løsningen kan tilpasses via såkalte Extensions, som er tilleggsprogramvare. Pilaro har utviklet funksjonalitet som egner seg for produksjonsbedrifter, og bedrifter som driver prosjektorientert. Les mer om Pilaro Industry Solution her.

Kontakt oss for å få vite mer om priser ERP, og å finne det alternativet som passer best for din bedrift.
Send mail eller ring 916 08 337 til Vibeke Walløe Tvedt.

Ønsker du at vi skal ta kontakt med deg? Legg igjen e-post og telefonnummer, så tar vi kontakt snart.