Priser

Kr. 568/-

per bruker per måned.

I Microsoft sitt SaaS-miljø

Microsoft Dynamics 365 Business Central – standardpakke

Standardpakken egner seg for små og mellomstore bedrifter som trenger grunnleggende ERP kjernefunksjonalitet innen finans og distribusjon.

Her har du mulighet til å starte med en bruker, og bygge på etter hvert som bedriften vokser. I prisen inkluderes Microsoft brukerlisens, og hosting i Microsoft sitt SaaS (software as a service) – miljø.

Obligatorisk supportavtale til NOK 190,- per bruker per måned.

Les mer om Microsoft Dynamics 365 Business Central/ NAV

Kr. 959/-

per bruker per måned.

+ systemlisens à 1500,- per måned

Utvidet pakke 1, med bransjeløsningen Pilaro Industry Solution for produksjon eller prosjekt

Utvidet pakke er tilpasset bedrifter som trenger mer avansert funksjonalitet. I tillegg til startpakken, får man funksjonalitet for produksjon, lager/logistikk, og service, og man får bransjeløsningen Pilaro Industry Solution for produksjon eller prosjekt.

Les mer om Microsoft Dynamics 365 Business Central/NAV
Les mer om Pilaro Industry Solution, bransjeløsning for produksjon og prosjekt

Kr. 1034/-

per bruker per måned.

+ systemlisens à 2000,- per måned

Utvidet pakke 2, med bransjeløsningen Pilaro Industry Solution for produksjon og prosjekt

Her får man alle Dynamics 365 Business Centrals (NAVs) funksjoner, samt Pilaros sertifiserte bransjeløsning for produksjon og prosjekt; Pilaro Industry Solution.

Les mer om Microsoft Dynamics 365 Business Central/ NAV
Les mer om Pilaro Industry Solution for produksjon og prosjekt

Priser og pakker – leie eller eie

Økonomi- og forretningssystemet Dynamics 365 Business Central kan enten leies eller kjøpes. Pakkeprisene våre forutsetter et leieforhold. Om man ønsker å kjøpe lisensene, er det også en mulighet, les mer om det i avsnittet under.

Det finnes to lisenstyper; startpakken som passer til de fleste virksomheter som jobber med kjøp og salg av produkter og tjenester, og utvidet pakke som passer virksomheter med behov for mer avansert funksjonalitet.
I våre utvidede pakker, har vi inkludert vår sertifiserte bransjeløsning Pilaro Industry Solution, som egner seg for produksjons – og prosjektbaserte virksomheter.

Leielisenser/leie av Dynamics 365 Business Central

Pakkeprisene våre er basert på at du leier lisensene. Det betyr at du betaler et fast månedlig beløp per bruker for leie av lisens. En av de største fordelene med leielisens, er at du kan opp- eller nedjustere antall brukere fra måned til måned. På den måten har du et svært fleksibelt system, og betaler kun for det du faktisk bruker. I lisenspakkene våre, blir løsningen driftet av Pilaro i et felles driftsmiljø.

Kjøpte lisenser  – Dynamics 365 Business Central

Velger du å kjøpe lisensene, tar du kostnaden med en gang, og betaler deretter kun for årlig vedlikehold. Du har full råderett over lisensen, og kan selv velge om den skal være skybasert eller ha lokal forankring. Etter 1. april 2019 forutsetter kjøpte lisenser at man har løsningen på en lokal server, eller hos en lokal hosted partner, som for eksempel Pilaro eller IMEMO.

Tidligere har Microsoft solgt lisensene med et årlig vedlikehold, men krav fra kundene og trender i markedet, har ført til at det nå er en dreining mot leiebaserte lisenser. 

Microsoft Dynamics NAV bytter navn til Dynamics 365 Business Central 

Kontakt oss for å finne det alternativet som passer best for din bedrift.
Send mail eller ring 916 08 337 til Vibeke Walløe Tvedt.

Ønsker du at vi skal ta kontakt med deg? Legg igjen e-post og telefonnummer, så tar vi kontakt snart.