Pilaro med ERP-løsning for farmasi

Bransjeløsning for farmasi

Den norske Microsoft partneren Pilaro AS lanserer nå en ny bransjeløsning for produksjon av farmasøytiske preparater i Norden. Løsningen er utviklet av det tyske selskapet Yaveon og tilpasset bransjens svært strenge krav til dokumentasjon og sporbarhet. Yaveon sine bransjeløsninger er basert på Dynamics 365 Business Central og Microsoft Dynamics NAV. – Pilaro har lang erfaring med forretningssystemer for produksjonsbedrifter og har en modell for implementering og tilpasning som er grundig og god. Derfor mener vi dette selskapet er en perfekt partner for oss, sier Andreas H. E. Dorsch i Yaveon. Det tyske selskapet har over 200 ansatte, og 10 lokasjoner i Europa, Australia og USA.
Samarbeidet mellom Pilaro og Yaveon startet da Pilaro skulle implementere ERP-system for det norske selskapet Sero. Sero produserer kontrollserum for å kontrollere og verifisere analysemaskiner for sykehus og laboratorier over store deler av verden
– Med en svært avansert produksjon, og strenge krav til sporbarhet og dokumentasjon, hadde Sero store krav til ERP-system. Bransjeløsningen fra Yaveon kunne dekke mange av disse kravene, slik som digitale signaturer, status og regler for prosesser, forteller daglig leder i Pilaro, Richard Larsen. Richard Larsen mener at Yaveons løsning er aktuell for flere norske bedrifter, med strenge krav til nøyaktighet, sporbarhet og dokumentasjon. Fra før har Pilaro egenutviklede bransjeløsninger for produksjonsbedrifter og prosjektbaserte virksomheter. Pilaro er en av Microsofts foretrukne partnere, og har levert forretningssystemet Microsoft Dynamics 365 Business Central (tidl. Microsoft Dynamics NAV) siden 1997.

medisinforpakninger

Kundehistorie, -ERP- løsning for farmasi

Fakta om Sero

  • Etablert i 1963 av professor Lorentz Eldjarn
  • Produserer serum for å kontrollere og verifisere analysemaskiner for sykehus og laboratorier
  • 55 årsverk
  • Omsetning er ca. 110 millioner kroner
  • Eksporterer til ca. 60 land

Kontaktperson i Pilaro AS:

Jon Fromreide, mail og telefon 913 24 843