Pilaro

Om Pilaro

Pilaro leverer skreddersydde ERP-systemer til små og mellomstore bedrifter i alle bransjer. ERP-systemene vi tilbyr er de anerkjente Microsoft løsningene, Business Central (tidligere NAV) og Power BI. Vi er Microsoft Gold Partnere, en foretrukket leverandør av Microsoft-løsninger.

I tillegg har vi spesialisert oss som leverandør til produksjonsbedrifter, og bedrifter som driver prosjektorientert. Pilaro har utviklet et eget ERP-system tilpasset akkurat disse bransjene, og er derfor et naturlig valg for produksjons – og prosjektbaserte virksomheter.

Produkter

Våre bransjeløsninger

Våre løsninger for produksjons – og prosjektbaserte virksomheter.

bilde av rådgivere

Pilaro Project®

Bransjeløsningen Pilaro Project er et prosjektstyringsverktøy som egner seg for bedrifter som selger timer og prosjekter. med Pilaro Project får du et profesjonelt prosjektstyringsverktøy der alle IT-verktøy er integrert slik at du kan få full kontroll over driften. Løsningen er basert på det anerkjente forretningssystemet Microsoft Dynamics 365 Business Central, og inneholder i tillegg en rekke spesialfunksjoner for prosjektorienterte bedrifter.

Oppdag Project

Pilaro Proplanner®

Bransjeløsningen vår egner seg for produksjonsbedrifter, og især for stykkproduserende produksjon. Proplanner gir deg oversikt og kontroll over innkjøp, lager og produksjon, og du får rask tilgang til nøkkelinformasjon. Bedre lagerstyring frigjør både kapital, ressurser og tid. Løsningen er basert på det anerkjente forretningssystemet Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Oppdag Proplanner

Hva kundene sier

Logo Made for Movement

Mer tid til det som betyr noe

Vi er en stor bedrift med flere tusen brukere i over 20 land. Vi har mange fagfelt som skal spille sammen for å kunne utvikle de beste løsningene, og er derfor avhengige av å kunne samarbeide på tvers av store avstander.

Birger Tufte Johansen – Daglig leder i Made for Movement

Made for Movement - les mer
Logo HExagon Ragasco

Norges smarteste industribedrift – med smart ERP

Norges smarteste industribedrift – med smart ERP Pilaro Proplanner brukes på alle ukentlige planleggingsmøter og gir oss et klart bilde på produksjonskapasitet, planlagte og leverte ordrer og prognoser. Med dette kan vi rett og slett ta kjappere og bedre beslutninger.

Vegard Jensrud – Logistikksjef i Hexagon Ragasco

Hexagon Ragasco - les mer

Integrerte systemer

Vi har jobbet mye med å få mindre tidsbruk og mer kontroll. Det har gitt resultater på bunnlinja. Tidligere måtte vi lete etter fakturaer og timelister. Nå er alt i Dynamics NAV og det er raskt å finne og vi er mer sikre på at vi får registrert hver jobb.

Jan H. Eriksen – Daglig leder, IAC Vestcold

IAC Vestcold - les mer

Pilaro Industry Solution er godt tilrettelagt for arbeidsordresystemet Handyman

Produksjonsløsningen til Pilaro har en spesialutviklet add-on i NAV, som sklir rett inn i våre produksjonsrutiner. Leverandøren har meget gode lager- og logistikkløsninger som passer vår forretningsdrift

Svein Kristian Lothe – Head of logistics, Steinsvik AS

Steinsvik - les mer

Aktuelt

Pilaro

Vi rekrutterer

Vi er i den overlykkelige situasjon at vi har stor og økende oppdragsmengde.Mer om det litt senere.Heldig er vi, som har utrolig spennende (og ...

Les mer
Pilaro
PC skjermer internett

Hvor stort er internettet?

Hvordan måler man størrelsen på internettet? Det kan være vanskelig å begripe størrelsen, omfanget og målebegrepene når det gjelder det store ...

Les mer

Ønsker du at vi skal ta kontakt med deg? Legg igjen e-post og telefonnummer, så tar vi kontakt snart.