Pilaro er en foretrukket Microsoft Partner i Norge

Det å gå til anskaffelse av et nytt ERP-system, er et strategisk valg for alle bedrifter. Om du er en liten start-up, en tradisjonell norsk SMB-bedrift eller om du er et stort konsern, så er det viktig å velge riktig system og riktig leverandør. Husk at systemet skal være nerven i bedriften din i mange år, og du skal jobbe sammen med leverandøren i like mange år. Du kan lese mer om hvordan velge riktig forretningssystem her.

Microsoft er et partnerdrevet selskap. Det vi si at de har knyttet til seg et visst antall partnere som selger og forvalter deres løsninger.
Microsoft legger vekt på at partnerne deres er høyt kvalifiserte, og kan levere løsningene deres på en effektiv og kundetilpasset måte. En sertifisert Microsoft-løsningsleverandør vil finne løsninger basert på kundens drift, behov og mål, og vil bidra til effektiv utnyttelse av ressursene i bedriften, og sunn vekst.
For å bli sertifisert som Microsoft partner, må man vise evne og engasjement til å møte kundenes nye teknologibehov, gjennom løsninger basert på Microsoft sine produkter og teknologier.

logo Microsoft partner

Ser du etter en Microsoft partner som kan levere Business Central og konsulenttjenester rundt dette?

Pilaro er gullpartner hos Microsoft, og spesialist på å levere kundeløsninger basert på Microsoft Dynamics 265 Business Central. Alle våre nye løsninger er basert på den nyeste Microsoft-teknologien, og vi har også kompetanse på tidligere versjoner av Dynamics NAV. I tillegg til Business Central, leverer vi vår egen bransjeløsning, Pilaro Industry Solution, som egner seg for produksjonsbedrifter, og bedrifter som jobber prosjektbasert.

Konsulentene våre

Konsulentene våre har formell bakgrunn, bransjekunnskap, og lang og bred erfaring. De har god formidlingsevne, og nær kontakt med kundene i både forarbeider, implementeringsperiode og etterarbeid. De sier at de har en god dag på jobben når de bidrar til å forbedre kundenes forretningsprosesser.

Vi hører gjerne fra deg

Vi vil gjerne være din forretningspartner, og inviterer til en uforpliktende samtale om din bedrift og dine forretningsprosesser. Legg igjen navn og kontaktdetaljer i skjemaet under, så kontakter vi deg.

Åslyveien 15, 3170 Sem, Norge

Solbråveien 47, 1383 Asker, Norge

Kanalveien 46, 5068 Bergen, Norge