fbpx

Pilaro AS deltok på Directions EMEA sin årlige konferanse organisert av Microsoft Dynamics 365 Business Central partnere. Arrangementet i Milano var den 14. utgaven og samlet 1.550 Dynamics 365 Business Central fag- og markedskonsulenter fra mer enn 40 forskjellige land i Europa, Midtøsten og Afrika-regionen.
Den største nyheten på denne konferansen kom fra Mike Morton, Microsofts daglige leder for Dynamics 365 Business Central. På sin første Keynote kunngjorde han den sterke og enestående veksten til Business Central. Antall kunder over hele verden har doblet seg fra 10.000 til 20.000 organisasjoner siden 2020. Og det er en tidobling (!) sammenlignet med 2019.

Fortsatt vekst var et sentralt tema gjennom hele konferansen. Microsoft rapporterte en spektakulær økning i antall lokaliserte Business Central-landversjoner fra 49 til 69. Antall aktive Dynamics 365 Business Central-forhandlere vokste med 50 prosent fra 2.200 til 3.300, og dekker mer enn 100 forskjellige land over hele verden. Og antallet sertifiserte apper på AppSource økte med ikke mindre enn 80 prosent til 1.800, hvor Pilaro er en av partnerne med sin bransjeløsning Pilaro Industry Solution. Dette er alle viktige variabler som peker mot en enda sterkere vekst for Dynamics 365 Business Central i årene som kommer.

Microsoft viste også publikum at de gjør betydelige fremskritt i arbeidet med å gjøre nye implementeringer og oppgraderinger både enklere og raskere.
Oppsummert: Dynamics 365 Business Central og dets partnerøkosystem er et svært populært forretningssystem for bedrifter som søker etter et moderne ERP-system. Det gjelder både de nåværende brukerne av Dynamics NAV (Navision) som i aller høyeste grad ønsker å flytte sin forretningsløsning opp i Azure, levert som en Software as a Service (SaaS) tjeneste.
I høst annonserte Microsoft sitt nye norske datasenter som tilgjengelig for både eksisterende kunder men også bedrifter som ønsker en 100% Microsoft SaaS løsning.