Hvorfor utsetter vi ERP prosjekter?

Mange bedriftseiere har kjent på uroen som melder seg når det er på tide å skaffe et nytt ERP-system. Hvorfor er det sånn at man utsetter ERP-prosjekter, eller ikke oppsøker ERP rådgivning?

Er du en av de mange som stiller seg selv disse spørsmålene?

• Kan jeg nok om ERP til å vite hvilket system jeg skal velge?
• Hvor stort og omfattende er et slikt endringsprosjekt?
• Hvor mye ressurser må jeg sette av? Penger og personale?
• Hvor lang tid kommer det til å ta?
• Når, i min bedriftssyklus, bør vi gjøre det?
• Hvordan kan vi forberede oss best mulig?


Mange norske SMBèr, er selskaper som har eksistert i en årrekke. Mange er sågar familiebedrifter som har vært i familien i generasjoner. I disse type bedrifter er det utvilsomt svært mye kompetanse om egen forretning og egne forretningsprosesser. Denne kompetansen er uunnværlig når man skal bytte forretningssystem, men de fleste innser at det skal mer til enn bare å flytte dataene sine over i ny løsning. Er man usikker på spørsmålene over, og selve prosessen, er det fristende å utsette. Men særlig smart er det ikke.

De fleste er tjent med å oppsøke ERP rådgivning

Teknologien forandrer seg i rekordfart, og det kan være vanskelig å vite når tiden er inne for å ta en sjau, og sette seg inn i siste nytt. Noen tenker at det er uhensiktsmessig å endre systemene i dag, for det «kommer garantert noen nytt i morgen». Eller man gruer seg til skippertaket, fordi man vet man har ventet for lenge med å oppdatere.
Husk at ERP-leverandørene har det som jobben sin å være oppdatert.

bilde av rådgivere
Våre rådgivere og konsulenter har lang erfaring, og kan bistå i alle faser av et ERP prosjekt.

Vi hjelper deg gjerne med ERP rådgivning

Vi hjelper gjerne din bedrift med endringene dere skal igjennom. Vi har 30 års erfaring med ERP og ny-implementeringer, og har vært med på mange endringsløp, hos mange kunder, i ulike bransjer. Våre konsulenter er kompetanseressurser, og liker seg aller best når de jobber i grensesnittet mellom forretningsprosesser og IT. Vi er ydmyke i forhold til kompetansen kundene våre besitter, samtidig som vi gir tydelige råd om fornyelse, digitalisering, forbedrede arbeidsprosesser og veien videre.

Vi tar gjerne en uforpliktende prat. Legg igjen navn og kontaktdetaljer i skjemaet under, så hører du fra oss.

Ønsker du at vi skal ta kontakt med deg? Legg igjen e-post og telefonnummer, så tar vi kontakt snart.