fbpx

Velkommen til Digital Standup om netthandel og ERP

Vi har vært så heldige å bli invitert av Tellmann til å bidra på Digital Standup


Torsdag 27. mai , klokken 09:00 – 10:30


I dette møtet, vil Tellmann, sammen med nettverket Forretningsløsninger Norge, og leverandørene Ratio Management, Vitari og Pilaro, se på hvilke suksessfaktorer som er nødvendige for å lykkes med ERP og netthandel etter Covid-pandemien. Etter innleggene blir det anledning til å stille spørsmål til panelet.
Vi håper du blir med – velkommen til gratis seminar!

I Pilaro sitt innlegg, vil daglig leder Richard Larsen, fortelle om kundereisen Pilaro har hatt sammen med Bergans Fritid AS. Prosjektet startet for et par år siden, og Bergans har virkelig rigget for bærekraftig og moderne drift. Bestilling, betaling, transport, lager (i Tyskland), logistikk, returer, regnskap, og flyt mellom ulike selskaper, land og valutaer, håndteres nå med minimalt manuelt arbeid, og full kontroll og styring.

Systemet Bergans valgte, Microsoft Dynamics 365 Business Central, egner seg for bedrifter med fra 5 til 500 brukere. Pilaro har installert, driftet og vedlikeholdt forretningsløsninger til små og mellomstore bedrifter i mer enn 30 år, og er en av Microsofts foretrukne partnere.

Ønsker du at vi skal ta kontakt med deg? Legg igjen e-post og telefonnummer, så tar vi kontakt snart.