Drops Design A/S med 30 års fartstid i hobbybransjen, er et kjent merkenavn blant håndarbeidsentusiaster i inn – og utland.

Med oppstart 1. januar 2020, tok Drops spranget fra et DOS-basert ERP system til skybaserte Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Drops Design hadde fulgt med, og løpende oppdatert seg, på markedet for skyløsninger over en årrekke. De konkluderte med, at det på internasjonalt nivå, fantes gode alternativer, og Microsoft-universet ble etterhvert det foretrukne.

Etter anbefalinger som forhandler, ble Pilaro kontaktet primo november. Kravspesifikasjon ble oversendt, og første møte avtalt. «Pilaro var meget godt forberedt til møtet, rett på sak, og med presentasjon av påtenkt prosjektleder. Oppstart og prosjektgruppe ble besluttet, og målsetning om 1. januar som produksjonsstart ble avtalt. Prosjektet ble gjennomført profesjonelt og i henhold til kravspesifikasjon og prisestimat».

Etter 12 måneders drift er DROPS meget fornøyd både med systemet, og samarbeidet med Pilaro. «Dynamics Business Central er et omfattende system man skal kunne vokse og utvikles i, og mye avhenger av om partneren besitter den nødvendige kompetanse og grundighet. Vår erfaring med Pilaro er at de både leverer og tar ansvar, og de gjør dette med forutsigbarhet, og til prisestimat. Så langt har alle forventninger blitt innfridd».

Ønsker du at vi skal ta kontakt med deg? Legg igjen e-post og telefonnummer, så tar vi kontakt snart.