Microsoft Dynamics NAV 2015
Microsoft Dynamics NAV er en komplett forretningsløsning med nok kapasitet og kraft til å håndtere vekstambisjonene i bedriften.
Microsoft Dynamics NAV er brukervennlig, fleksibel og enkel å tilpasse, og inneholder det du trenger for å drive god forretning.
 
Kontakt Jon Fromreide på mail eller telefon 913 24 843
Microsoft Dynamics CRM
Microsoft Dynamics CRM bidrar til å redusere kostnader og øke lønnsomheten ved å organisere og automatisere forretningsprosessene som øker kundetilfredshet og lojalitet.
CRM leverer et 360 graders kundebilde som gjør det mulig for kundebehandlere å kjenne kunden som ringer, samt ta raske og veloverveide beslutninger innen salg, markedsføring og kundeservice.

Kontakt Jon Fromreide på mail eller telefon 913 24 843

Mer om Microsoft Dynamics CRM > >


 
 
Det er Office slik du allerede kjenner det, samt verktøy for å gjøre samarbeid enklere, slik at du kan få gjort mer – når som helst, hvor som helst.

•Du har tilgang til det velkjente settet med produktivitetsverktøy uansett om du arbeider på kontoret eller er på farten.
•Du har alltid de nyeste versjonene, og du kan opprette, redigere og dele fra en PC/Mac eller en iOS-, Android- eller Windows-enhet med hvem som helst, i sanntid.
 
Kontakt Jon Fromreide på mail eller telefon 913 24 843


BI - Business Intelligence
Hva skjedde? Når? Hvem? Pilaro BI gir deg svaret.
Pilaro BI - automatisert rapporteing og meningsfulle dypdykk
Business Intelligence (BI) er systemer og prosesser for effektiv monitorering av forretningsaktiviteter og -prosesser, gjennom rapportering for leder- og beslutningsstøtte. BI fremskaffer enkelt virksomhetskritisk informasjon, og gir hele organisasjonen verdifull informasjon om nåtid og historikk.

The Diver Solution
 
Jet Reports 

Kontakt Jostein Askerøi, tel 992 19 006Skytjenester
Med Office 365 på alle enheter kan du gjøre jobben når det passer deg og hvor som helst.Vi ser at stadig flere bedrifter velger skyløsninger som viser seg å være både tidsbesparende og kostnadsbesparende for dem.
Er du og din bedrift klare for skyen?
Det er kun noen få enkle grep som skal til.

Pilaro skytjenester
 
Kontakt oss i Pilaro så kan vi sammen se på mulighetene og hjelpe dere i gang. Jon Fromreide, tel. 913 24 843

 T: +47 66 90 80 00 | E: post(at)pilaro.no

© 2016 Pilaro AS | Alle rettigheter reservert