Følg oss på Facebook
LinkedInMicrosoft Dynamics NAV er et kraftig og fleksibelt verktøy til å styre produksjon. Både små produksjonsbedrifter og bedrifter med større og mer kompleks produksjon finner seg til rette i Microsoft Dynamics NAV produksjonsstyring.
 
Produksjonsstyring for både små og store produksjonsbedrifter
Produksjonsstyring basis er utviklet for produksjonsledelsen som ønsker enkle oversikter over produksjonsprosessen og samtidig ønsker å unngå kompleksiteten i et komplett MPS-system. Som et alternativ til produksjonsplaner på papir, får du all informasjon på din arbeidsstasjon slik at du raskt kan tilpasse dine produksjonsmetoder og -prosesser trygt og sikkert.

Produksjonsstyring for den kravstore
Produksjonsstyring har i den andre enden alt den kravstore produksjonsleder måtte ønske seg av verktøy for produksjonsplanlegging og ressursplanlegging. Med Produksjonsstyring har bedriften alle muligheter til raskt å tilpasse seg endrete ordrer fra kunder. Full oversikt fra ordremottak til ordrelevering. Hasteordrer håndteres umiddelbart salgsordre. Ordrer kan endres på ethvert tidspunkt i produksjonsprosessen.

Fokus på kundetilfredshet
Med multidimensjonal sporing kan du på ethvert tidspunkt svare på kunders forespørsler om ordrestatus. Med Microsoft Dynamic NAV produksjonsstyring tar du de beste beslutninger når det kommer til kundeservice og økonomistyring.

Effektiv produksjonsplanlegging med ytterligere funksjoner
ProPlanner har en rekke spesialfunksjoner i tillegg til NAVs funksjonalitet. Dere får skreddersydd funksjonalitet uten store kostnader for å spesialtilpasse en standardløsning. ProPlanner gir bedre oversikt og kontroll med innkjøp, lager og produksjon og rask tilgang til sentrale opplysninger. Dette gjør at man får bedre lagerstyring og frigjør både kapital og tid.


>> Kontakt Jon Fromreide, 913 24 843 for ytterligere informasjon.