Følg oss på Facebook
LinkedIn

5 tips til hvordan du kan oppnå vekst i bedriften din

Det tradisjonelle kontoret har til nå blitt ansett som et viktig utgangspunkt for bedriftens virksomhet og produktivitet, men denne oppfatningen har endret seg. Vi ser nå at stadig flere bedrifter legger til rette for at de ansatte kan jobbe også utenfor kontoret, hvor mentaliteten om at jobb er noe man gjør, ikke et sted man er, er gjeldende. De som i dag er i stand til å tilpasse seg det å «jobbe på farten» har en stor fordel, ettersom man kan utveksle ideer raskt og enkelt og dermed imøtekomme kundens ønsker på en bedre og mer effektiv måte. For å drive en bedrift hvor de ansatte jobber mye utenfor kontorets fire vegger, er man avhengig av å ha de riktige løsningene som er tilpasset bedriftens behov. Nettbaserte løsninger for både mobil og desktop, også kaldt skytjenester eller nettskyen, er helt essensielt for at de ansatte skal kunne jobbe sammen uten at de nødvendigvis er det.
Effektiv vekst- jobb fra hvor som helst og når som helst

Skytjenester gjør det mulig for små og mellomstore bedrifter å utnytte løsninger som tidligere var forbeholdt de større bedriftene, men nå kan til og med de minste bedriftene ta i bruk denne teknologien for å oppnå vekst. Bruk av skytjenester bidrar til at de ansatte kan være med effektive og samarbeide også utenfor kontoret. Jobben kan til og med gjøres fra et nettbrett eller en smarttelefon.

Fordeler med skytjenester  

Her er noen eksempler på hvordan skyteknologi kan hjelpe små og mellomstore bedrifter med å overvinne de daglige utfordringene:

1)    Reduserer behovet for et fast, «fysisk» kontor

Det er ikke lett å starte opp en bedrift. Mange gründere med små og mellomstore bedrifter har ikke de finansielle midlene som trengs for å leie og utstyre kontorlokaler. Man kan også ha behov for å tilegne seg ulik kompetanse, og det er ikke gitt at fagpersonale, bekjente eller andre befinner seg i samme by som din bedrift. Med skytjenester er det mulig å sette sammen et jobbteam uten å måtte ha et fysisk hovedkontor hvor man samles.

2)    Jobbe når og hvor det passer
Takket være skytjenester som Office 365 kan dine ansatte eller kollegaer jobbe i det samme dokumentet- samtidig! Dette muliggjør samarbeid selv om din kollaga sitter på toget mens du er på kontoret. Dere kan sette opp et nytt regneark fra et nettbrett i lunsjen, eller hente en presentasjon fra en delt mappe. Hvis teamet trenger å møtes kan man sette opp en videokonferanse med teamet hjemmefra. Office 365 kan installeres på opptil 15 enheter! Rediger salgspresentasjonen på smarttelefonenn din mens du sitter på bussen, bruk nettbrettet til å gå igjennom mailen eller jobb på  PC-en din for å sette opp budsjettet for den neste markedskampanjen. På denne måten kan du og dine medarbeiderne å være produktive, uansett når og hvor.

3)    Alltid siste versjon
En annen fordel med en skytjeneste som Office Web Apps er at flere medarbeidere problemfritt kan jobbe i et dokument samtidig. Endringer som gjøres av andre, blir raskt synlige. Slik kan man enkelt spare tid, og muligheten for at noen sitter med feil utgave av dokumentet foran seg er minimal. Og siden alle filene er lagret i skyen, har alle alltid tilgang til den siste versjonen via Internett. 

4)    Tilgang overalt
Ha tilgang til dine dokumenter, uansett om du er på kontoret, på flyplassen eller i et møte. Siden de ansatte alltid har tilgang til siste versjon av dokumentet er de enda mer produktive. Siden Office 365 fungerer sømløst med OneDrive, har ansatte i små og mellomstore bedrifter tilgang til de filene de trenger når som helst og hvor som helst.

5)     Enkelt å samarbeide
Takket være skytjenester kan små team jobbe ansikt til ansikt selv om de sitter hundrevis av kilometer fra hverandre. Det er enkelt å sette opp en videokonferanse, dele kalenderen sin eller sende en direktemelding fra en smarttelefon, et nettbrett eller en bærbar PC. Office 365 gjør det mye enklere for små og mellomstore bedrifter å jobbe sammen i sanntid, og å holde kontakten med med kolleger og teammedlemmer. Det er som om man sitter på samme kontor selv om man jobber fra ulike lokasjoner.
Skytjenester gir små og mellomstore bedrifter tilgang til løsninger som kan muliggjøre suksess og vekst i et konkurransepreget marked preget av store endringer.

Kontakt oss om dette!

Tone Øxseth Ski på mail eller telefon 478 81 899