Følg oss på Facebook
LinkedIn

Business Intelligence (BI) er systemer og prosesser for effektiv monitorering av forretningsaktiviteter og -prosesser, gjennom rapportering for leder- og beslutningsstøtte. BI fremskaffer enkelt virksomhetskritisk informasjon, og gir hele organisasjonen verdifull informasjon om nåtid og historikk. Pilaro BI gir beslutningstakere på alle nivåer, og på forskjellige forretningsområder, gode og oppdaterte rapporter for intuitive analyser, oppfølging og beslutning. Pilaro BI - det komplette verktøy for forretningsanalyse.

Pilaro BI er bygget på The Diver SolutionTM, en robust og kraftig business intelligence / beslutningsstøtte teknologi, som gjentatte ganger er kåret til beste produkt i brukerundersøkelser. Pilaro leverer en fleksibel, skalerbar BI-løsning i The Diver SolutionTM, med ut-av-boksen integrasjon med ERP-løsningen Microsoft Dynamics NAV, samt CRM. Og ettersom The Diver SolutionTM er en av markedets mest fleksible BI-løsninger, fungerer Pilaro BI med alle ERP og forretningsdatasystemer.
The Diver SolutionTM er utviklet for ulike brukergrupper, og tilbyr skreddersydde arbeidsflater i både kraftige modellerings- og analyseklienter, enklere webbaserte verktøy og standardiserte rapportløsninger for de mest brukte skjermløsninger og enheter.
Pilaro BI tar i bruk alle sider av The Diver SolutionTM systemets avanserte integrasjons-, automasjons- og analyse kraft. Pilaro BI er utviklet med tanke på rask og effektiv implementasjon, kort adopsjonstid og enkel skalerbarhet. Integrasjonsmotorene og rapportløsningene gir raskt merverdi, og bidrar på kort tid til bedre oversikt, bedre beslutninger og større forståelse av forretningsdata og forretningskritiske prosesser.
 
 
Pilaro er del av et omfattende nettverk av skandinaviske, europeiske og amerikanske partnere, med lang erfaring og høy kompetanse om både The Diver SolutionTM og business intelligence / forretningsanalyse / beslutningsstøtte. The Diver SolutionTM er en programvarepakke som benyttes i selskaper og organisasjoner over hele verden, i alt fra bryggeri-/drikkevareproduksjon til farmasi, helseforetak, produksjonsvirksomheter, prosjektorganisasjoner, distribusjon/logistikk, varehandel, finansforetak og offentlig virksomhet. Flere store norske logistikk-, produksjons- og prosjektvirksomheter benytter The Diver SolutionTM.  
The Diver SolutionTM er en av de største og kraftigste programvareløsningene for business intelligence / forretningsanalyse / beslutningsstøtte i markedet, og er den løsningen som gjentatte ganger oppnår best score i anerkjente brukerundersøkelser. Løsningen har vært levert i mer enn 25 år, og gjennomgår i 2015 sin største og mest omfattende oppgradering noensinne. Når The Diver SolutionTM 7.0 tilgjengeliggjøres i løpet av høsten/vinteren 2015-2016, implementeres ny teknologi som dramatisk forbedrer ytelsen i integrasjon og produksjon av datagrunnlag, øker fleksibiliteten i analysearbeidet og reduserer behovene for lagringskapasitet. I tillegg blir The Diver SolutionTM enda mer tilgjengelig enn noen gang, gjennom ny forbedret støtte og økt funksjonalitet for mindre skjermer (tablets / phablets).
 
Pilaro BI: Ikke anta; vit! Rask vei til riktig svar = Bedre beslutningsgrunnlag

Ta kontakt med Jostein Askerøi på telefon 992 19 006 for ytterligere informasjon.