Følg oss på Facebook
LinkedIn

Microsoft Dynamics CRM - et kunderelasjonssystem
 
Microsoft Dynamics CRM er en forretningsløsning for salg, markedsføring og kundeservice, i skyen, lokalt eller i en hybrid kombinasjon.
 
Microsoft Dynamics CRM bidrar til å øke lønnsomheten ved å organisere og automatisere forretningsprosessene som øker kundetilfredshet og -lojalitet.

CRM leverer et 360 graders kundebilde som gjør deg bedre kjent med kunden. Det blir enklere å ta veloverveide beslutninger innen salgs-, markedsførings- og kundeserviceområdene.
 
 
 

Finn den raskeste måten å utnytte ditt fulle potensiale

Med Microsoft Dynamics CRM i kombinasjon med Office 365 kan teamene dine samhandle mer effektivt om kundene. Denne kraftige kombinasjonen av CRM-verktøy og de velkjente Microsoft Office-verktøyene tar produktiviteten til nye høyder:


  • Enkelt å tilpasse. Bruk velkjente verktøy som gir pålitelige opplevelser på PCer, mobile enheter og nettlesere, uansett om du bruker skyen eller tradisjonelle programmer.

  • Tilgjengelig hvor som helst. Jobb på Internett eller frakoblet med tilgang til informasjon og programmer fra hvor som helst.

  • Teamorientert. Del informasjon på en enkel måte internt i organisasjonen eller eksternt ved hjelp av endringssporing og minnefunksjoner som simulerer sosiale medier som Twitter.

  • Tryggere i skyen. Få sikkerhet og datavern og konsekvente, Microsoft-administrerte oppgraderinger som gjør at du slipper å bekymre deg for den daglige administrasjonen.

 

Kontakt Jon Fromreide for mer informasjon på mail eller telefon 913 24 843

 

Oversikt over demonstrasjonsvideoer CRM Online: