Følg oss på Facebook
LinkedIn

Produksjonsstyring med kunden i sentrum

Med Microsoft Dynamics NAV, tidligere Microsof Business Solutions Navision, har du et et kraftig og fleksibelt verktøy til å styre produksjon. Både små produksjonsbedrifter og bedrifter med større og kompleks produksjon finner seg til rette i Navision produksjonsstyring. Enten behovet er dag-til-dag behov hos små moderne produksjonsbedrifter eller krevende storindustri, så er produksjonsstyring klar til bruk.

Produksjonsstyring for både små og store produksjonsbedrifter
Produksjonsstyring basis er utviklet for produksjonsledelsen som ønsker enkle oversikter over produksjonsprosessen og samtidig ønsker å unngå kompleksiteten i et komplett MPS-system. Som et alternativ til produksjonsplaner på papir, får du all informasjon på din arbeidsstasjon slik at du raskt kan tilpasse dine produksjonsmetoder og -prosesser trygt og sikkert.

Produksjonsstyring for den kravstore
Produksjonsstyring har i den andre enden alt den kravstore produksjonsleder måtte ønske seg av verktøy for produksjonsplanlegging og ressursplanlegging. Med Produksjonsstyring har bedriften alle muligheter til raskt å tilpasse seg endrete ordrer fra kunder. Full oversikt fra ordremottak til ordrelevering. Hasteordrer håndteres umiddelbart salgsordre. Ordrer kan endres på ethvert tidspunkt i produksjonsprosessen.

Fokus på kundetilfredshet
Med multidimensjonal sporing kan du på ethvert tidspunkt svare på kunders forespørsler om ordrestatus.
Med Microsoft Dynamic NAV produksjonsstyring tar du de beste beslutninger når det kommer til kundeservice og økonomistyring.