Følg oss på Facebook
LinkedIn

Hva er Office 365?
Hva inneholder Office 365 og hva kan det gjøre for meg?

CRM Online
Microsoft Dynamics CRM er en fullverdig CRM løsning med funksjonalitet for salg, markedsføring og kundeservice.
 
Delve
Delve hjelper deg med å finne den informasjonen som sannsynligvis er mest interessant for deg akkurat nå, i hele Office 365. Du trenger ikke huske tittelen på et dokument eller hvor det er lagret. Delve viser deg dokumenter uansett hvor de er lagret på OneDrive for Business eller på nettsteder i Office 365.

Yammer
Yammer er et privat sosialt nettverk der de ansatte kan komme i kontakt med de rette personene, dele informasjon og administrere prosjekter, slik at du oppnår mer – raskere.


Skype for Business

En svært effektiv måte å kommunisere med kolleger og forretningspartnere på! Med Skype for Business har du direktemeldinger, anrop, videosamtaler og deling og samarbeid samlet i én pakke.
Exchange Online
En nettbasert hostingtjeneste for e-post, kalender, kontakter og oppgaver. 


OneDrive
 
Med OneDrive for Business, har hver enkelt bruker sitt eget hjemmeområde, med god lagringskapasitet. Du synkroniserer enkelt din egen PC med ditt eget område, og du har tilgang til dokumentene dine når du trenger det.

SharePoint Online
 
 
 
 
SharePoint Online er et kraftig rammeverk for samarbeid og samhandling. Du oppbevarer dokumenter her og får god oversikt over oppgaver og prosjekter.
 
 

Høres dette interessant ut?
Kontakt Tone Ski i Pilaro på mail eller telefon 478 81 899