Følg oss på Facebook
LinkedIn

Microsoft Dynamics NAV og Office 365 - bedre sammen

 
Det er enklere å drive bedriften når de daglige kommunikasjonsverktøyene i Office 365   fungerer   sammen   med   ERP-løsningen. Vi kan hjelpe deg å koble sammen personer, prosesser og systemer slik at du kan ta bedre avgjørelser raskt og proaktivt.
 
 
Vi leverer Microsoft Dynamics NAV og bransjeløsningene våre som skyløsning.
 
 
Det er mange fordeler knyttet til dette; få en enklere hverdag med èn pålogging!
 
 
Fordeler:
 
 • Gjør de ansatte mobile med sikrere tilgang når som helst og hvor som helst

 • Behovsberegning for utarbeidelse av produksjons- og bestillingsforslag.

 • Fremtidig belastning i arbeidssentre ut fra prognoser og faktiske ordre.

 • Få sømløs overføring til og fra Microsoft Dynamics NAV og Office365 og eliminer dupliserte data.

 • Forbedre samarbeidet ved hjelp av teamnettsteder og del dokumenter,koble til og samarbeid i sanntid

 • Reduser opplæringstiden med et enkelt grensesnitt og en konsekvent brukeropplevelse.

 • Datafangst for registrering av faktisk tidsforbruk og etterkalkulering

 • Avvikshåndtering og serienummerstyring

 • Service integrert i behovsberegningen

 • Du velger. Vi leverer programvaren i skyen, på servere, eller gjennom hybridløsning levert av Pilaro sitt driftssenter.


  Kontakt Jon Fromreide på mail eller telefon 913 24 843
 *****
 
Få en komplett oversikt over bedriften

Med Microsoft Dynamics NAV og Office 365 får du en fullstendig integrert forretningsløsning som kan tilpasses, slik at du kan ta de riktige avgjørelsene. Få informasjonen du trenger for å overvåke forretningsresultatene fra alle tenkelige perspektiver. Få bedre oversikt over økonomien. Oppdag muligheter og potensielle problemer før de oppstår. Du får bedre oversikt over tallene og bedre kontroll over bedriften.

“Kunder ønsker et system med ekstern lagring og lett tilgang via nett. I tillegg gir skyløsningen muligheter for opp- og nedskalering etter behov, investeringene er mindre og drift av løsningen enklere».
- Jon Fromreide, salgs-og markedssjef, Pilaro AS
Jobb bedre sammen

De ansatte er den viktigste ressursen du har—du må derfor sørge for at de har alt de trenger for å jobbe effektivt. Med Microsoft Dynamics NAV og Office 365 kan teamet ditt koble til i sanntid, samarbeide om dokumenter og filer og enkelt dele rapporter og annen informasjon, uansett om de er på kontoret eller på farten.

“Microsoft Dynamics NAV vil øke fleksibiliteten og kvaliteten gjennom hele verdikjeden".
Erik Dragset, adm.dir Simpro AS

Kom raskere i gang med bransjeløsning

Du har ikke tid til tidkrevende implementering og avbrudd i forretningene. Microsoft Dynamics NAV og Office 365 er raske å implementere og ta i bruk. Med Pilaro sin implementeringsmetodikk for Microsoft Dynamics NAV og våre bransjeløsninger kan du implementere og flytte eksisterende data raskere og med lavere risiko. Du kommer i gang i løpet av bare noen dager og slipper å vente i ukes- eller månedsvis. Med kjent programvare fra Microsoft får de ansatte innsikten de trenger for å begynne  å jobbe umiddelbart.
 
«Med en eksplosiv økning i antall ordrer trengte Kongsberg Electronics et godt system for å håndtere produksjonen – og en løsning som integrerte produksjons – og økonomistyring. Det fikk vi med Pilaro ProPlanner".
Erik Seterlund, daglig leder i Kongsberg Electronics
Voks effektivt

Bli mer fleksible og reagèr raskere. Slik utvikler du bedriften og bruker mindre ressurser på IT.
Microsoft Dynamics NAV og Office 365 kjører på Microsoft Azure.Hvis du imidlertid foretrekker å distribuere Microsoft Dynamics NAV på serverne dine, skal vi hjelpe deg å få en like kraftig løsning med den samme interoperabiliteten med Office 365. Vi tar utgangspunkt i det du trenger i dag, og gjør endringer etter hvert som bedriften utvikler seg.

"Vi opplever at vi har fjernet en bremsekloss i bedriften. Bransjeløsningen fra Pilaro er skalerbar og vi trenger ikke å være bekymret for å vokse ut av det.”
David Martin, daglig leder i Kongsberg Target Systems AS