Følg oss på Facebook
LinkedIn

Sanntidsinformasjon forenkler hverdagen

 
 
Kongsberg Target Systems har valgt Pilaros fleksible skyløsning. Dette innebærer sikker lagring i skyen og tilgang til dataene når som helst og hvor som helst, og fra det arbeidsverktøyet du selv foretrekker (pc, nettbrett, mobiltelefon…) «Det at vi nå  jobber i sanntid, betyr at vi har bedre oversikt over  driften til enhver tid;  det gjør virkelig en forskjell!», fortsetter Martin.
 
«Vi har fått bedre flyt i produksjonen og leveransene våre etter at vi implementerte Microsoft Dynamics NAV.  Vi har i tillegg fått frigjort både kapasitet og ressurser, og kan konsentrere oss om kjernevirksomheten vår, nemlig produksjon av elektroniske skyteskiver», sier daglig leder i Kongsberg Target Systems, David Martin.
 
 
Kongsberg Target Systems er en grunderbedrift med 17 ansatte som produserer avanserte elektroniske skyteskiver. De har kunder over hele verden, og selskapet er i sterk vekst.  Kongsberg Target Systems valgte Microsoft Dynamics NAV som nytt erp-system i 2014. «Vi valgte Microsoft Dynamics NAV fordi vi trengte et system som var robust nok til å håndtere vår planlagte vekst. I implementeringsfasen la vi vekt på intern disiplin både i forhold til tildeling av oppgaver og omfang av prosjektet. Dette bidro til at det ble enkelt å tilpasse seg og lære seg den nye systemet». 
 
 
 
På bildet: David Martin, daglig leder i Kongsberg Target Systems og Jon Fromreide, salgssjef i Pilaro.