Følg oss på Facebook
LinkedIn

Kundehistorier
 
Her kan du lese om hvordan Microsoft Dynamics NAV og våre bransjeløsninger har gjort jobbhverdagen mer håndterlig for et knippe av kundene våre.

Effektiv og tilgjengelig på jobb


Les hvordan bedriften Made for Movement deler rørende jobbrelaterte historier med hverandre ved bruk av Office 365
 
"En uke uten gåsehud, er en dårlig uke på jobben" 
 
Bedre kontroll med Pilaro ProJect

Med bransjeløsningen Pilaro ProJect fikk webutviklingsfirmaet OXX bedre kontroll med prosjekter, budsjetter, timer og ressurser.


Se kort video: "OXX kundereferanse"


 
 
 

Business Intelligence har blitt uunnværlig for oss

Rene ord for pengene fra økonomisjef i Recover Norge, Hilde Mellingsæter Mathisen. "Med Pilaro BI og Diver henter vi ut smarte og anvendelige data".
 
 
 
 Jeg har fått en ny hverdag med Document Capture

Denne begeistrede uttalelsen kommer fra Gunvor Jensen hos IAC Vestcold i Stokke i Vestfold. Hun opplever store tidsbesparelser og mer kontroll med modulen Document Capture i Microsoft Dynamics NAV.
 
 
Logisk, fornuftig og intuitiv
Daglig leder Lars Flåtnes, har vært fornøyd bruker av Microsoft Dynamics NAV i mange år. "Et så solid erp-system sparer oss for mye tid og ressurser", sier Flåtnes.
 
Sanntidsinformasjon forenkler hverdagen
Kongsberg Target Systems opplever bedre flyt i produksjonen og leveransene etter at de implementerte Microsoft Dynamics NAV i Pilaro-skyen.

Les mer: "Sanntidsinformasjon forenkler hverdagen"


 

"Å ha et godt erp-system er som å ha en krystallkule".
Etter at Hexagon Ragasco implementerte  Microsoft Dynamics NAV og Pilaro ProPlanner fikk de fjernet mange manuelle rutiner.

Les mer:"Å ha et godt erp-system er som å ha en krystallkule" 

   

Store besparelser
XL-Bygg  Knatterudfjellet ser store besparelser ved å benytte EDI ved elektronisk dokumentåndtering.
«Da vi gikk over til EDI for et par år siden, ble vi både mer effektive i driften samt fikk bedre oversikt. Faktisk sparte vi et helt årsverk. Nå er det på tide å oppgradere, og vi går for Pilaros løsning fra Anveo.  Vi forventer ytterligere kostnadsbesparelser, og ser frem til den nye løsningen er på plass»

Les mer: Effektiviser driften med EDI  


 

Stor vekst med godt forretningssystem
"Veksten hadde ikke vært mulig uten et godt forretningssystem i bunnen. Implementeringen av Microsoft  Dynamics NAV og bistanden fra Pilaro gjør at vi hele tiden forbedrer oss. Vi har god oversikt og kontroll, noe som igjen er avgjørende for å ta de riktige strategiske valgene", sier økonomisjefen hos Hasås AS, Per Frode Brændsrød.
 

 

Bedre leveringspresisjon og full kontroll over driften
Decca Wiper System opplever Microsoft Dynamics NAV og bransjeløsningen Pilaro ProPlanner som brukervennlig og funksjonelt, og har gjort store driftsmessige besparelser etter implementeringen.
"Vi har rasjonalisert innkjøpene betydelig og har god kontroll på råvareleveransene", forteller daglig leder Johannes Wergeland.
 
 

 
 
 
 
Optimal produksjons - og logistikkontroll
Dyne og puteprodusenten Mascot Høie på Ørlandet installerte Microsoft Dynamics NAV med bransjeløsningen Pilaro ProPlanner i 2009. «Løsningen har et enkelt brukergrensesnitt som sikrer optimal produksjons – og logistikkontroll», sier økonomisjef Frode Johansen i selskapet.