Følg oss på Facebook
LinkedIn

Våre samarbeidspartnere


For å bistå våre kunder med de til en hver tid beste løsningene, har vi over tid knyttet til oss nettverk av solide samarbeidspartnere:

IMEMO er vår samarbeidspartner på IT-driftstjenester.  IMEMO leverer tjenester innen server- og klientdrift, applikasjon- og webhosting, strategisk rådgivning, og program- og maskinvare.
 
 
 
Peanuts er vår samarbeidspartner på store CRM prosjekter. De har bred kompetanse på Microsoft Dynamics CRM, og lang erfaring med både store og små CRM prosjekter.
 
 
Yaveon ProBatch er en add-on til Microsoft Dynamics NAV som sikrer effektive prosesser og sporing i overenstemmelse med det regelelverket den aktuelle industrien forholder seg til.  Aktuelle industrier er næringsmiddel, kjemisk industri og farma.
 
 
Dersom regnskapssystemet ditt ikke kan produsere eller lese de nye ISO 20022 meldingstypene, kan Babelbank gjøre jobben for deg. Visual Banking er vår samarbeidspartner som kan knytte deg til en slik oversetter.
 


Pilaro AS og Bisnode har i samarbeid utviklet en modul for å gi Microsoft Dynamics NAV-brukere et enklere og mer relevant system å jobbe i - samtidig som bedriften oppnår høyere ROI på systeminvesteringen.


 
Document Capture er verdens mest utbredte løsning for scanning av fakturaer og andre dokumenter direkte fra Microsoft Dynamics NAV. Vår samarbeidspartner er Continia.
 


Save Solutions tilbyr en Software-as-a-Service (SaaS) løsning som gjør manuell og tidkrevende kontoavstemming til en automatisert og enkel oppgave.

 
 
 
Digitroll er et webbasert kommunikasjonshus, og blant Norges ledende på kostnadseffektive løsninger.
Digitroll er en strategisk samarbeidspartner for et stort antall bedrifter og organisasjoner i og utenfor Norge. Design, nettstrategi, kommunikasjon, publiseringsverktøy og ehandelsløsninger er kjernekompetansen i Digitroll .
 
 
 
Purre- og inkassomodul for kunder som benytter forretningssystemet Microsoft Dynamics NAV
Pilaro har utviklet en helautomatisk filintegrasjon med dataoverføring i begge retninger. Ved å integrere Lindorff sine produkter og tjenester reduseres manuelt arbeid  for de som jobber med mislighold i din bedrift.
Produktark
 

Elektronisk fakturahåndtering
For å kunne tilby våre kunder en fleksibel og effektiv elektronisk faktura formidling, har Pilaro inngått samarbeid med Logiq AS


TopSolution - Prosjektstyringsverktøy
Project Management er et effektivt prosjektstyringsverktøy for økonomisk planlegging og økonomistyring av prosjekter inkludert timeregistrering.
Mer om TopSolutions


Ønsker du å effektivisere til fakturahverdag? 

Compello er vår samarbeidspartner på løsninger som understøtter en typisk forretningsprosess relatert til å motta, behandle, å sende informasjon – til og fra kunder og leverandører. Compello-gruppen består av mer enn 80 entusiastiske medarbeidere i Oslo, Sandefjord, Stockholm og München. Ta kontakt med oss for mer informasjon om hvordan du kan effektivisere din fakturahverdag!Infotool har levert BI løsninger til mer enn 1000 kunder i over 20 år.
Infotool

 
 
 
 
CodeTwo
Prosessen med å flytte til Office 365 har aldri vært enklere. Pilaro samarbeider med CodeTwo som har utviklet verktøy for flytting til Office 365 fra lokal epost server.
 
 
 
Resco.net, Inc.
Mobilitet er nøkkel til suksess. Med Resco-appen har du CRM-løsningen din alltid med deg. Alle mobile enheter og nettbrett er støttet, og gir din bedrift en unik mulighet til å jobbe smartere. Pilaro har inngått en partneravtale og har dedikerte spesialister på området for å tilrettelegge din Dynamics CRM løsning. CRM 2011, 2013 og CRM Online er støttet.