Følg oss på Facebook
LinkedIn

Presseklipp
Integrerte systemer
(Logistikk og Ledelse nr 4-2017)

Tidligere måtte vi lete etter fakturaer og timelister. Nå er alt i Dynamics NAV og det er raskt å finne, og vi er mer sikre på at vi får registrert hver jobb, forteller Jan H. Eriksen, daglig leder i IAC Vestcold.
 


 
Mer tid til det som betyr noe
(Logistikk og Ledelse nr 7-2016)

Ny teknologi gir store endringer i hvordan vi jobber. Made for Movement produserer og selger hjelpemidler til bevegelseshemmede og for dem kan hver sparte time utgjøre en stor forskjell for brukerne.
Jobb mer effektivt - spar tid


 
Skyter blink med skyløsning
 (Logistikk og Ledelse nr 7-2015)
 
Kongsberg Target Systems har valgt Pilaros fleksible skyløsning. Dette innebærer sikker lagring i skyen og tilgang til dataene når som helst og hvor som helst, og fra det arbeidsverktøyet du selv foretrekker (pc, nettbrett, mobiltelefon…)
Kongsberg Target Systems og Pilaro
 

 
Smart bedrift - med smart ERP
 (Logistikk og Ledelse nr 5-2015)
 
Hexagon Ragasco ble i mai 2015 kåret til Norges smarteste industribedrift. Også på erp-siden ligger bedriften i forkant, her er hele verdikjeden samlet i et helhetlig system.
  


ROI brakte dem sammen

(Logistikk og Ledelse nr 6-2014)


Med Microsoft Dynamics NAV og Pilaro ProJect har vi et fremtidsrettet system for fortsatt vekst, sier Haukebøe, en av grunnleggerne av OXX i Oslo.
OXX og Pilaro 

 
 


Nisjebedrift i stor vekst
(Logistikk og Ledelse nr 4-2013)

Decca Wiper valgte Microsoft Dynamics NAV og ProPlanner som forretningssystem i 2011, og har oppnådd nesten en tredobling av omsetningen på fire år.  "Pilaro var profesjonelle og oppriktig opptatt av å avdekke våre behov. Derfor var det enkelt å velge dem som systemleverandør", sier daglig leder Johannes Wergeland.
Decca Wiper Systems AS 

 
 

Microsoft Dynamics NAV - et riktig valg
(Logistikk og Ledelse nr 2-2013)

Hasås har tidoblet omsetningen de siste 20 årene og i følge økonomisjef Per Frode Brændsrød hadde ikke veksten vært mulig uten et godt forretningssystem i bunnen.
- Pilaro er som oss: tilpasningsdyktige og foroverlent, med god kompetanse og erfaring i bunnen, sier Brændsrød.

 
 

Omsetning på 300 millioner med nytt forretningssystem
(Ny Teknikk 10.09.2012)

 
–Vårt nye forretningssystem Microsoft Dynamics NAV med bransjeløsningen Pilaro ProPlanner er avgjørende for å nå en omsetning på 300 millioner kroner innen 2015, sier adm. direktør Erik Dragset i Simpro Holding AS  

 
  
Sikrer optimal produksjons- og logistikkontroll
(Ny Teknikk 15.06.2012)

Dyne- og puteprodusenten Mascot Høie på Ørland har installert Microsoft Dynamics NAV med bransjeløsningen Pilaro ProPlanner.
Den har et enkelt brukergrensesnitt som sikrer optimal produksjons- og logistikkontroll, sier økonomisjef Frode Johnsen i selskapet.
Mascot Høie og Pilaro ProPlanner 

 
 
 
 
AdCo Partner blir til Pilaro
(Vestfold Blad 11.10.2011)
 
«Sammen blir vi den sterkeste», tenkte to av landets ledende leverandører av forretningssystem til SMB-markedet. Så fusjonerte de og ble Pilaro AS